Мийки для ящиків і тари на харчових підприємствах в Україні

Харчова промисловість дуже вимоглива до чистоти приміщень та обладнання. Завдяки великій кількості сучасної техніки досягти ідеальної чистоти і не піддавати ризику здоров’я людей стало можливим як ніколи.

Для ящиків і тари мийки на підприємствах переробки м'яса риби

Як промивного обладнання ми рекомендуємо використовувати апарати високого тиску, які добре зарекомендували себе в Україні: Karcher, Portotecnica, Annovi Reverberi, Kranzle. Вони володіють достатнім тиском і потоком води, щоб усунути будь-яке забруднення, жир, наліт, прочистити каналізацію.

Можливо використовувати мийки високого тиску з підігрівом або підігрів підібрати окремо для кожного з апаратів без нагріву, так буде вигідніше з фінансової точки зору.

Мийка ящиків, тари – для того, що б відмити ящики або тару від м’яса і м’ясопродуктів (фарш, відходи, м’ясо матеріали) рекомендуємо використовувати теплу воду або мийки високого тиску з підігрівом які забезпечать підігрів від 30-155 градусів. Для нанесення піни (хімії) більш якісного миття і зняття жирової плівки рекомендуємо застосовувати піно-комплект або станції низького тиску.

Мийка тари, обладнання для обробки ящиків

Рекомендовані апарати високого тиску без підігріву, для миття ящиків і тари:
1. Annovi Reverberi 614-К
2. Annovi Reverberi K-PRO2015 RLW
3. Karcher HD 6/15 М
4. Karcher HD 9/20-4
5. Kranzle 1152 TST
6. Kranzle 799 TST

Рекомендовані апарати високого тиску з підігрівом, для миття ящиків і тари:
1. Annovi Reverberi HOT 20/15
2. Karcher HDS 8/18-4
3. Kranzle Therm С 13/180
4. Kranzle Therm С 15/150

Чому ми:
• Працюємо 24/7/365
• Гарантія від 12-60 місяців
• Знижки, Подарунки, Акції
• Експертна підбір техніки виходячи з поставленого завдання
• Сервіс 24/7

Засіб боротьби з коронавірусом
Більше 30 сфер застосування озонаторів
Ассортимент приладів OZON-PROM

Пишіть відгуки та запитання, ми з радістю відповімо